Retsept:
Taigen:
200 g kohupiima (rasvata kohupiima või ricottat)
250 g jahu
200 g võid
1 muna
1 tl soola
1 tl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1,5 tl köömneid
Täidis:
400 g hakkliha
1 suur sibul
3 keedetud muna
soola
pipart
1 väike tšilli või cayenne pipart (soovi korral)
Valmistamine:
Sega jahu, sool, küpsetuspulber ja suhkur omavahel. Suuremas kausis vahusta kohupiim ja toasoe või, lisa muna ja vahusta veel. Viimasena lisa jahusegu ja köömned ning sega kiiresti ühtlaseks taignaks. Kui teha seda köögikombainis, siis on parem jahu segamise ajal kasutada pulse režiimi, et mitte üle segada. Õige aeg lõpetada on siis, kui taigen on veel teraline. Kummuta see köögikombainist välja ja vajuta taigen kokku enam vähem ruudukujuliseks, keera toidukilesse ja aseta vähemalt tunniks külmkappi.
Täidise valmistamiseks kuumuta peenestatud sibul poti põhjas vähese õli sees klaasjaks. Lisa peenestatud tšilli ja kuumuta veel natuke. Lisa hakkliha, sega pidevalt, et ei tekiks suuri tükke. Lisa sool ja pipar ning lase jahtuda. Koori munad, tükelda noga peeneks ja lisa hakklihasegule. Lase jahtuda.
Rulli taigen jahusel laual õhukeseks. Aseta taigna ühte serva umbes 3 cm vahedega täidisekuhilad. Tõsta taignaserv üle täidisekuhjakeste ja lõika teravaservalise klaasi või suuremavormiga poolkuud. Vajuta servad kinni. Mulle meeldib servi kinnitada kahvliga, jäävad kindlamalt kinni ja kahvlimuster servas on ilus.
www.ayamkari.org Situs Agen Judi Sabung Ayam Pertama Di Indonesia yang sudah berdiri Sejak 2012 !
VastaKustutaDapat di Akses dengan mudah melalui Smartphone Anda , Laptop dan Juga Komputer !
Minimal Deposit 50ribu saja !
Informasi selengkapnya hubungi :
WA : +62812-2222-995
BBM : BOLAVITA
Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam