Retsept:
200 g värsket ingverijuurt0,6 l vett
200 g suhkrut
Valmistamine:
1. Koori ingver ja viiluta umbes 3 mm paksusteks lõikudeks.2. Aseta kastrulisse, vala peale vesi ja keeda keskmisel tulel 35 minutit või kuni ingver on pehme.
3. Kurna lõigud, säilita umbes 0,5 - 1 dl keeduvedelikku. Kui võimalik, siis kaalu ingverilõigud ja sama kogus suhkrut.
4. Aseta ingver, suhkur ja keeduvedelik tagasi kastrulisse ja lase keema tõusta. Seejärel kuumuta keskmisel tulel pidevalt segades kuni siirup muutub paksemaks ja hakkab kristalliseeruma (umbes 20 minutit).
5. Seejärel tõsta ingverilõigud kiiresti küpsetuspaberile (jälgi, et need ei oleks kokku kleepunud) ja lase täielikult jahtuda.
Õhukindlalt suletuna säilivad ingverilõigud umbes kaks nädalat. Kui soovid pikemat säilivusaega, siis võid viilud tulelt võtta siis, kui suhkur on siirupiks keenud ja säilitada neid siirupis.
Di Bolavita Anda bisa mendapatkan Uang sampingan yang cukup lumayan bila memiliki skill bermain dan hoki yang berlimpah ...
VastaKustutawww.bolavita.site Agen slot Online Indonesia !
Dapat di Akses Melalui Smartphone Kesayangan anda ! Minimal Deposit 50ribu saja ! Bonus Jackpot Ratusan Juta Setiap Hari !
Memberikan Bonus Cashback 5% - 10% setiap Minggu !
Informasi Selengkapnya Hubungi Cs kami yang bertugas :
WA : +62812-2222-995
Line : cs_bolavita
WeChat : BOLAITA
BBM : BOLAVITA
Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam