Retsept:
400 g heledaid küpsiseid
200 g kakaoküpsiseid
250 g Tiina komme või haput marmelaadi
1,5 dl kuivatatud jõhvikaid (või rosinaid)
200 g võid
2 dl piima
sorts tumedat rummi või brändit
pähkleid
3 spl kakaod
Valmistamine:
Pane kuivatatud jõhvikad rummi sisse likku. Tükelda šokolaad ja kommid. Murenda küpsised. Tõsta kõik suuremasse kaussi ja sega omavahel. Sulata potis või, lisa juurde kakao ja sega hoolikalt. Vala juurde piim ja kuumuta veel veidi. Lase jahtuda ja vala vedelik küpsistele ja sega kõik läbi. Võid küpsetuspaberi või fooliumi abil voolida segust kaks "vorsti", kuid mina valasin seekord kõik küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi. Lase külmkapis seista vähemalt 3 tundi kuni üleöö - seistes läheb maitse ainult paremaks. Lõika viiludeks ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar