teisipäev, 19. august 2014

Aedoad hapukoorekastmes

Aedoad on valminud ja käes on parim aeg sellest taimsest proteiiniallikast toite valmistada. Kuigi neid köögivilju võib edukalt ka talveks külmutada, on parima maitsega siiski värsketest ubadest valmistatud toidud. Niimoodi valmistatud aedoad sobivad iseseivaks roaks kui ka lihatoitude lisandiks.



Retsept:


800g aedube
1 dl hapukoort
soola
suhkrut
õunaäädikat
vett
hakitud maitserohelist

Valmistamine:


Aedoakaunad puhastada ja keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna oad. Sega omavahel hapukoor, suhkur ning maitse järgi õunaäädikat. Vala kaste ubadele peale. Võid lasta ubadel potis koos kastmega veel korra kergelt keema tõusta, maitse läheb sellest isegi paremaks. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist.  


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar