Retsept:
200 g tumedat šokolaadi245 ml jahu
150 ml suhkrut
2,5 spl kakaopulbrit
100 g võid
1/4 tl soola
kanget espresso kohvi või 0,5 tl lahustuva kohvi pulbrit
2 muna
Valmistamine:
1. Sulata madalal kuumusel või ja lisa šokolaaditükid. Sega pidevalt. Võid segu tulelt võtta, kui mõned šokolaaditükid on veel näha. Sega, kuni šokolaad on sulanud.
2. Lase veidi jahtuda ja vispelda juurde munad.
3. Sega omavahel jahu, kakaopulber ja sool. Lisa šokolaadisegu ja sega ühtlaseks. Taigen jääb üsna paks, mitte voolav.
4. Vooderda vorm küpsetuspaberiga ja tõsta taigen vormi, silu ühtlaseks.
5. küpseta 175 kraadises ahjus 35 minutit. Lase täielikult jahtuda, lõika ruutudeks ja serveeri. Soovi korral puista üle tuhksuhkruga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar